Pages

Tuesday 23 April 2013

Den mest effektiva metoden för att välja den bästa Ultrasonic Flow Meter

En gadget används för att mäta graden av ström eller mängden av en vätska eller gas som rör sig genom en kanal betecknas som en ström-mätare. Det finns många typer av rush meter redo i näringslivet som innehåller mekaniska rush mätare, exempelvis vridcylindrar och mätare redskap. På den punkten finns det kraft baserade mätare för exempelvis steg och mätare kon. Ytterst finns optiska ström meter och oftast används struktur är Flödesmätare. Kontroll av flödet av verktyg för exempelvis vatten, eller gruvdrift för att mäta ström av fetter, vatten och muck eller slam upptäcka användningen av sådana mätare. Det finns ett par variabler som pekar beslutet av en exceptionell rush mätare som kommer till hjälp och är bekvämt förutom. De är:

Första variabeln erkänt borde vara det slags utnyttjande mätaren behöver utföra. På denna premiss mätaren passande av den anledningen borde plockas. Plus detta de betraktelser om hur strömmen kurs kommer att mätas likaledes ihågkommen. Det finns två sorters Ultrasonic Flow Meter tillgängliga. De är:

Restid sort

Doppler ström mätare

Den primära slag mäter rusa hastigheten genom att bekräfta skillnaden i restid Nivåmätare som sänds in och mot rusa av det ämne som mäts. Ökad korrekthet är ansluten med denna mätare och är bäst används för att mäta ström klassa av ämnen med små föroreningar till exempel vatten, havsvatten, avloppsvatten och oljor.

Den andra sorteringen Nivåmätning strömmen hastigheten genom att bekräfta dopplerförskjutning inuti materialet. Detta är inte att korrekt i motsats till den första. De är i grunden utnyttjas för mätning av ämnen med höga föroreningar.

Följande kriterier är att se om mätaren skall monteras till delaren eller en handdator Ultra sonic Flow Meter. De handhållna som är bättre för de bestämmelser som måste uppskattningar göras under en kort tid tid i distinkta ställen. Fall är översikter av strömmar eller värme tillsyn, ventilation och kylning nyttigheter i konstruktioner. För ett livslångt mätning eller följande skäl en monterad är bäst.

Sammanfattningsvis inrättandet variabla siffrorna ut beslutet. Den tidigare nämnda är dessutom av två slag och kan komma att fastställas på två sätt. För det första kan de i huvudsak klippt hängande i balans som skall mätas. De är icke-oförskämd och är mycket mindre krävande att ta hand om och introducera. Dessutom vätta rush meter förutsätter tråkigt i tratten eller etablering i tratten. De är mer korrekt än den första, men ändå har frågor om reparationer och underhåll.

No comments:

Post a Comment