Pages

Monday 29 April 2013

Nivåer-Vilka de är och hur man använder dem

En 18-eller 24-tums nivå är en stor storlek för runt huset. Det finns två typer: de med ampullerna spacklas in och de med de fastsatta flaskorna. Den förra är dyrare och typiskt för bättre värde-det är, förblir den nivån längre. Förutsatt att en flaska går sönder, kan du hitta återanställning screw-in flaskor i hantlangare butiken, men det spacklas nivå måste skickas tillbaka till produktionslinjen.
Välja en nivå som är exakt i butiken kan vara en besvikelse. I denna tid där ingenting är säker längre man kan lita på, i de uttryck för en nivå förening, som ändå "jämnar pålitligt berätta verkligheten." Men nej. En stor del av de nivåer som du sätter på en disk eller gå i pension vid butiken kommer inte hålla med varandra. Vid den tiden du får två som gör, antingen köpa en, för båda är exakt.
En nivå kan göra två saker. Det kan låta dig veta när något är nivå (parallellt med vattendrag och skyline) och medan något är lod (vinkelrätt mot skyline eller exakt lodrätt). En Nivåmätning är lika exakt som du gör det. Vid den tiden du håller den nivå jämnt kolla mitt flaskan. Punkten när luftfickan är just mitt i de två linjerna, då nivån är nivån. Att döda dock mycket perceptuella fel som kunde förväntas med hänsyn till omständigheterna, pålitligt ha ögonhöjd med flaskan. Varje linje du ritar längs långsidan är en nivå linje. I händelse av att den luftficka är till höger om fokus är den yta på vilken nivå vilar inte nivå, den vänstra halvan av nivån är nivån. Förutsatt att luftfickan är till vänster om fokus, är den högra halvan av den nivå nivå.
Förutsatt att nivån hålls vertikalt med målet att meander i någon av de avslutande flaskorna är just mellan de två linjerna, är det lod. En linje dragen längs sin kant är ett lod - det är exakt lodrätt.
Användningen av en nivå illustreras bäst genom illustration. I händelse av att du behöver för att jämna en maskin, t.ex. en spis, placera nivån längs framkanten av spisen. Förutsatt att luftficka är just mellan de två raderna i mitten flaskan, då framsidan av kaminen är nivån om luftficka är på väg mot en sida, lyfter ena änden av nivån och titta för att se om detta bär ringlar mellan linjerna. Förutsatt att lyfta ena änden gör luften fickan huvudet mer avlägsen åt sidan, sedan höja baksidan av nivån. Punkten när luftfickan är just mellan raderna, titta för att se vilken mängd utrymme finns mellan den nedre kanten av nivån och den högsta punkten på kaminen. Detta är den uppskattade separation som hörnet av kaminen måste höjas för att göra den främre nivån. Nivå ena sidan av kaminen efteråt genom att sätta nivån längs den högsta punkten på den sidan. Bortom allt tvivel, plana ryggen. När du börjar, är det en bra tanke att kontrollera vilket hörn av kaminen är det mest reducerade och börja där.

No comments:

Post a Comment