Pages

Monday 23 December 2013

Fördelar och brister Ultraljudsflödesmätare



Stream meter inreda ett extremt viktigt administration i att observera och reglera vikten och graden av ström av vätskor och gaser . Apparat val är beroende av tillståndet hos fluiden, närhet av partiklar och konsistens. Ultraljuds stream meter är ett fall som är beroende fräschare innovation än mekaniska och vikt baserade enheter .

Tacklar en omfattning av vätskor

Ultraljuds mätare är eftertraktade för vissa bestämmelser . De kan också hantera olika typer av vätskor . Förutsatt att ljudets hastighet passerar genom en fluid är känd är molekyl storlek större än 100um och inte exakt 10 procent i fixering och molekyl fokus är mer än 100 ppm , kan apparaten slutföra vätskor såsom havsvatten, slösa vatten , oförfalskad vatten, oljor och kemikalier. Dessa variabler gäller för Doppler meter . Restids meter avsluta vätskor med renare ström eller sådana som har mindre partiklar . En mindre utnyttjad gadget är beroende av tvär förening som fungerar bäst på turbulent gasström eller avstängning ström .

Savvy och lågt stöd

Ultraljuds mätare vanligen används för att mäta blodflödet hastighet och vikt i astma exploaterade människor . Denna förmåga att räkna strömmen takt så omfattande utbud av vätskor är det som ger dem en fördel gentemot mekaniska och viktbaseradeprylar . Den nonattendance av mobila delar tillför dessutom ytterligare stärka den lycka som bekvämlighet och enklare stöd uppnås . Vad mer lika dyrt som ultraljud meter kan vara , användas i det långa loppet slutar vara mer kunniga än olika enheter .

Lämplig

Convenientce sker med ultraljud prylar som är en trevlig vinst i bestämmelser där besvärliga och överväldigande ramar inte kan utnyttjas . Bredden monterade prylar är bättre för enhetlig tillsyn och kontroll men det finns ett par handhållna modeller som kan förmedla samma resultat om naturens gräs är perfekt .

Ingen konsumtion

Olik olika typer av mätare , behöver ultraljuds blandningar behöver inte bäddas in i trattar . Eftersom de inte använder cylindrar och andra bärbara delar - bara våglängder - en grundläggande klämma på utsidan av skorstenar är tillräcklig för att få en exakt läsningen . Detta innebär att prylar inte urholka vilket besparar en hel del på åter kräver .

svagheter

De få nackdelar med ultraljudsmätare är otillräckliga för att helt bygga ett beslut med avseende på . Kostnad dock högre än andra vanliga mätare , utjämnas av den låga underhåll och färre reparationsbehov. Ju mer avgörande variabeln är maktlöshet att utnyttja dem för att mäta nödvändig slem och olika vätskor med tjocka och olika partiklar . Trots , har detta misslyckande korrekt för olika typer av mätare , där en del är underförstådda för användning i klart vatten , andra för vätskor med hög eller låg tjocklek och så vidare .

När den stannar på en modell , anser i betydande fokus , till exempel hela den tratten , vätsketemperaturen , ppm , rörligheten , avkastningsindikatorsortera , välbefinnande förnödenheter och plan. Förutsatt att sådana poster visas bedövning , skulle säljarna kallas för hjälp . De har normalt en stött expertgrupp beredd att upprätta och anpassa meter . Egentligen uppmana några handlare som använder sina experter som modeller kan skifta och kan behöva eller ha vissa egenskaper .

Ultraljuds stream meter inte är en annan idé än sin uppstigning i berömmelse reträtter bara ett par år . Idag , de stöds för många rekvisitioner där pålitlighet , noggrannhet och rörlighet är ytterst viktig . Vad mer , oberoende av de få brister som de har, har ihärdiga tweaks till verkstads sätta dem på dagordningen för konsekvent utnyttjade stream meter http://www.wallox.se/w/nivamatare .

No comments:

Post a Comment