Pages

Monday 25 November 2013

En Påtaglig sinne - Meditation och Flow



De flesta individer leder vanliga liv . Dessa liv är i stort samtalsämne , tråkiga - där allt fantastiskt sällan händer . Självklart är den typiska liv som avbryts av den förunderliga - blir hopplöst förälskad , giftermål , föreställningen om ett barn , den udda ovanligt tillfälle . Samtidigt , för det mesta pratar , vanliga existerar traska tillsammans .

Forskningen låter oss veta att inte mindre än 96 % av oss är vanliga och att typiska individer är då och då verkligen upptagen med eller uppmärksam på vad de gör i det utan vidare - prövning bedömer att den typiska individen är bara 1 % förtrollad . Som det var , är bara 1 % som finns i huvud put and tid vi har den vanliga individen - det i detta ögonblick . Förutsatt att du tycker om upptäckter av kvantmaterialvetenskap, att universum tacklar grunden av kraft handel - det är utbredd kraft reagerar på vår information av kraft - det är mirakel att den svindlande är mindre vanligt att den typiska livet . Alla samma , utbredd kraft kommer knappt uppfatta bara man 1 % kraft just nu .

Samma undersökning visar att vanliga människor sällan upplever " crest utförande" - det är det fantastiskt att jag diskuterade en minut tillbaka . Ändå vi dessutom inse att vi kan uppleva krön utförande eller topp erfarenhet antar att vi kommer att vara mer fängslade eller mer uppmärksam just nu . Du förstår , en toppupplevelseär vapen på grund av att det är så konstigt att det rycker mer än 1 % av våra överväganden - en avvikande i vårt övervägande . Poängen när vår hänsyn som fängslade , delar av vårt sinne som är allmänt vilande kommit att bli djupt påverkad. Det fungerar på samma sätt den andra vägen runt . I händelse av att vi medvetet noga överväga denna minut , i händelse av att vi medvetet kommer att vara mer upptagna med den utan vidare, samma delar av vår storhjärna kommit att i hög grad påverkas och , som en aftereffect av vår egen beslut , upplever vi ett krön minut . Alternativt , för att placera den om University of Chicago , vi upplever " stream " .

När vi är i bäck , bäckar allmän styrka med oss . På grund av att vi är konstigt på minuten , all inclusive vigör meddelanden och ger oss en oregelbunden på vår satsning . Life strömmar - vi verkar vara den perfekta personen i lämpligt sätta i rätt tid . Saker vi måste hända i princip falla i plats . Vi gräva chanser som tar oss i rätt kurs . Carl Jung skulle ha kallat det synkronicitet . En kvantfysikerskulle kunna illustrera det om Nivåmätare förmåga att reagera på våra planer .

En rejäl portion av oss har stött på den sortens " stream " - någon gång eller annan i många liv den lätt faller på plats . I varje fall kommer det mer laddade vi vara de gäller i vanliga livet, desto mer besynnerliga vi ska uppleva ström . Det är den punkt där en avsevärd mängd av mina kunder når mig till mångas förvåning . De hamnar antingen upp i en korsning i deras expert eller individuella liv och längtar efter att " strömma " att de kanske har en gång stött på eller att de vet naturligtvis finns " där ute " .

Egentligen är stream " i det " - det är inne . Stream anses av kylning ens personlighet . Forskningen låter oss veta att den vanliga personligheten har 50.000 oregelbundna betraktelser - den större delen av dem meningslöst - varje dag . Den högljudda krav på våra huvuden avleder oss , tar oss långt från den minut , incapacitates vår längtan att bli mer närvarande och centrerad , mer livskraftiga och " påslagen " i utan ett ögonblicks tvekan . Därför vänder sig strömmen inte ström ! Vi får bott i spåret som är tråkig typisk levande - där strömmen inte längre påträffas , där livet kommer att vara vanliga och schema .

Att återuppleva strömmen , måste du ta en intern utflykt , en som omfattar utbyte av det meningslösa distraherande rop . Det är så grundläggande och så testa det! På grund av att våra överväganden pålitligt kommer att vara med oss , behöver vi studera hur man ger dem en chans att passera , måste vi studera hur man inte ska ge dem vår styrka . Vid ifyllande därför börjar vi studera hur man bidrar en oregelbunden av vår styrka just nu . Vid efterbehandling i dessa banor , vi påbörja de allmänt stel områden av vårt sinne och i slutet av dagen , erfarenhet ström .

Hur man stänger av det ändlösa interna gab ? Jag ger mina kunder en blandning av " mentala enheter" - ännu det särskilda fall som bäst är reflektion . Kontemplation liknar en fler anledning kraft instrument - det ger dig förmågan att bortse från den mentala larm helt och inte bara gå in i strömmen medan idisslande - dock ger det rimliga och nuvarande situation med hjärna förvandlas till standardtillståndpsyket som du upplever din vardag . På så sätt får din vanliga dag avvikande , kommer vanliga liv för att vara extra standard .

Många individer begrunda - och , för stora grupper , har den värdefulla effekten i sina liv . I varje fall kontemplation , repeterade med motivationen bakom att träna psyket att noga överväga det utan ett ögonblicks tvekan , kommer att bära dig in i strömmen , kommer att förändra ditt liv - till den grad att vara omöjliga att särskilja .

Dock ha någon bedrägeri . Kontemplation är en djupt rotad resa behöver tåg och dag för dag ansvar . I varje fall för spekulation i ett par minuter i varje tjugofyra timmar , avkastningen är mer än väl värt besväret .

No comments:

Post a Comment