Pages

Tuesday 13 August 2013

Hur en flödesbrytare Works



Trots det faktum att en ström switch är en extremt enkel liten pryl de är avgörande i en blandning av olika bestämmelser. De kan utnyttjas för att säkerställa en pump, skärm strömmen av en fluid, gas eller luft genom en särskild linje och dessutom utlösa varningar när avgörande. Switcharna används dessutom för att slå Nivåvakt på möblera försäkring till motorer, motorer och många olika typer av apparater.

I dess allmänt principiella utseendet strömmen omkopplaren utnyttjas för att avkänna strömmen eller en del av en vätska eller luft genom ventilen hålls med omkopplaren. Denna ventil är belägen för att skicka en förbättrad eller försämrad elektrisk skylt som sedan läste igenom genom ett utbyte av enhet som antingen kan vända en pump eller ventil på eller det kan dessutom användas för att stänga av den. Val som är förenade med varnar arbete använder samma hypotes. Förutsatt att strömmen volymen genom en given ram minskar under en viss kraft eller bygger över en kraft den elektriska indikatorn utlöser en varning.

Stream omkopplare kan utnyttjas som en del av ett sortiment av olika rekvisitioner. De är ganska regelbundet utnyttjas som en del av förråden och tank ramar utrymme för att hålla varje full tank. De är dessutom då och då utnyttjas inom rörledningar för att garantera att strömmen av vad fluid tenderar att bytas ned rörledningen är nonstop. Dessa smidiga typer av växlar kan vara avgörande för att köra över och särskilja frågor i linjer, särskilt om det finns ström volymuppdateringar längs linjen. De större strömlinjeformade storlekar av omkopplarna är vanligen likaledes utnyttjas som en del av uppvärmningen, luftning och kylning och rekvisition kyl i stora byggnaderna och inställningar affärer.

Mer blygsamma slag kan utnyttjas som en del av alla storlekar av kanal, slang eller tratt. Varje Flödesvakter kommer att utvärderas för de minst och mest extrema ström priser, mätt i GPM eller gallon för varje ögonblick, och även rätt temperatur under vilken omkopplaren kommer att fungera. Det är viktigt att kontrollera både den flytande temperatur rating och dessutom de omgivande förslagen temperatur för att garantera att den modell av switch du väljer kommer kapaciteten i naturen domän. Den andra viktiga komponenten att notera är den största kraften eller PSI rating för bytet. Arbeta omkopplaren i raderna ovanför den angivna kraften kan medföra felaktigheten i bearbetning av växeln.

Växlar kan vara särskilt en sorts ram. Det är viktigt att kontrollera tillverkarens uppgifter och garantera att växeln du inser rätt ges den typ av ram du etablerar. Till exempel kommer en vattenledning kräva ett särskilt för vätskor med några beslutsfattare som visar vatten och vätskor på sina specialiserade uppgifter. Likaså den bestämmelsen uppgifterna kommer att ge dig en chans att inse vad det skulle kunna användas som kan innehålla varningar, motorer, brännare, mätning mekanismer, indikerar lamporna

En betydande mängd av vatten eller vätska sorters ström switchar är tillverkade av metall och brons och är extremt okänslig för erosion, rost eller sammanbrott. Det är grundläggande att garantera rätt etablering av omkopplaren finns det en i och en utanför att allmänhet switchar med avsikten att ventilen kommer kapacitet effektivt. En alternativ ordinarie val för en mer nivå bekostnad ändå extremt hård typ av ström kontroll skärmen är polypropylen. Denna lätta men ändå i hög grad solid plast är ogenomtränglig för någon form av rost, perfekt för de linjer som inte är benägen att stelna eller sträckning i extremt varma förhållanden. Dessa fräschare stilar av omkopplare kommer att vara betydligt mer vanligt på små och stora företag, eftersom de kommer i ett sortiment av storlekar och utvärderingar.

No comments:

Post a Comment