Pages

Monday 22 July 2013

Billiga energibesparande produkter och tekniker -3 sätt att sänka dina kostnader



Vad gör du efter att du har uppdaterat de lampor som inte kostar dig ett orimligt pris? Egentligen finns det olika saker som jag kommer filt i denna artikel som inte kostar så mycket men kan bespara dig massor av pengar. Om du litar på ett onaturligt väderomslag eller inte, modererande kraft bådar gott på många nivåer. Jag har varit i bevarandet branschen sedan 1992 och har pålitligt förstått att i den utsträckning som vi behöver för att göra vad som är en bra passform för planeten, om inte jag kunde visa investeringen kvaliteten på ett objekt mycket få personer kan köpa den. Här är några alternativ du kanske inte har insett ännu.

Några tankar har inte vanligtvis betraktas tekniker vigör skydd men vid mer intensiv look de är. Olika tankar har funnits kortfattat ännu senare tidsintervall kanske inte skulle skämta om denna tid för en översyn. Vid tillämpningen av denna artikel kommer jag inställd på att koncentrera sig på saker som minskar hög utnyttjandegrad temp vatten. Studier visar att 30% till 40% av vatten förbrukas i en privat miljö värms. Jag är inställd på att acceptera att du har som i nyligen etablerade platta ström dusch och luftare, nivå spola toaletter och återinföras dina vigor slöseri ljus. I händelse av att du inte har, bokmärke denna sida och gå och gör det.

Thought # 1 Kontrollera din byggnad kraft: Högre kraft innebär att mer vatten tenderar att begränsas genom de plana ström tapparna och luftare du fast. Eftersom de är redan nu begränsa flödet, minskar kraften i 5 psi stödsystem tills förvaltningsnivå är inte mer utdragen attraktiv. Det är utmanande att säga vad kraft är rätt kraft-it uppdateringar från byggnad till byggnad. Förutsatt att du har en kraft controller som i nyligen fast det finns ingen kostnad att uppnå detta system-utforska olika vägar när det gäller det.

Tanke # 2 droppstopp kran Brickor: 90% av hål hända i kokhett vatten trattar-del är inte svårt att upptäcka, andra är knepigt att hitta. Förutsatt att du följer dessa steg kan du precisera några frågor och efteråt initiera rörelse för att stoppa dräneringen. För det första, ta summan av dina fixturer. I händelse av att de droppande-fixa dem! De bästa återanställning brickor görs av Drip Stop. Google dem, drar iväg till sin webbplats (stänga av tjat dribbling ljud) och köpa dem. Deras patenterade disposition nyttjande dina armaturer egna särskilt aktiv kraft för att göra en tät förslutning som verkligen gör det mindre krävande att stänga också. Efteråt stänga av större delen av anläggningarna och gå ta en gåskarl på Portabel Flödesmätare. Generellt verktyg är närvarande utnyttjar Portabel Flödesmätare med en spinner i ansiktet som visar även de mest diminutiva summan passerar mätaren. Återigen i händelse av att du har ett hål-fixa det!

Thought # 3 Lower-Flow showerheads: Det är korrekt, jämnare ström. Vid den tiden vände de först ut de nyligen späddes (exoneration skämtet) former av det gamla guzzlers med Stream strypningar. Ingen älskade hur de kände sig ändå genom åren utvecklingen gjordes och det finns olika platta portabel Flödesmätare dusch som övervakar medan möblering av en kvalitet som ger bakgrunden. Samtidigt som de har avancerat och nu finns är i särklass superior de tillgängliga och här finns 4 förklaringar till varför:

Ett. Man utvärderas vid 1,59 gpm kontra den gamla 2.5 gpm slösaktiga. Detta kan garantera en normal grupp 3 ca $ 155 för varje år på runt $ 40 din Återbetalningstiden är under 4 månader!

2. På den tiden vi är redan värmer vattnet innan vi får i duschen den större delen av oss på tappen och gav det en chans att köra när vi gör olika saker. 1 eller 2 minuter efter att vi kommit tillbaka till en dusch lastad med ånga, ändra temperaturen och vågar i. En tillverkare har patenterat en teknik som verkligen stänger av vattnet när det uppnår 95 ° F. Du kan gå om din verksamhet tills du är beredd, dra på en kedja och ta din dusch. Dessa steg reservfonderna med ytterligare $ 75 för varje år, för det läggs upp till 230 skonas för varje år. Det är en 2 månaders återbetalningstid på $ 40 för varje duschmunstycke!

Tre. Förstörelsen av allmänt dusch försvårar från kalk (eller olika mineraler) butiker. Många nya modeller har fientliga att hindra spridning pipar som rengörs genom att dra med fingret över pipen tips medan vattnet är igång.

4. Portabel Flödesmätare kan radikalt ändra mått av vatten for genom dina apparater (se Idé # 1 ovan). Några nya modeller använder kraft återbetala innovation som hjälper administrera en stadig ström hastighet över intervallet byggnaden kraft från högt till platt. Vad mer de känner otroligt, även med enklare kraft. Den bästa av de nya anläggningar som jag har upptäckt är känd som Evolve duschhandtag och kan läsas på The Energy Conservation Store på webben. Också en av de rengjorda krom eller borstad nickel dusch (handhållen dessutom tillgänglig) kan se extra med någon utsmyckning.

Mark Franklin är en vanlig arkitekt och är upphovsman Snabbare varmvatten. Mark gjorde Waterquick Pro II kokhett ram vattenledning för att hjälpa hem innehavare få hög temp vatten på mindre än 10 sekunder utan att slösa ner i kanalen. Mark välkomnar dig att titta in Waterquick Pro, en adekvat resultat till en rimlig kostnad.

No comments:

Post a Comment