Pages

Monday 17 June 2013

Exakt vätskeflöde åtgärd med attraktiva ström mätare



Elektromagnetiska stream mätare kan mäta fluidumströmmar dock inte kan utnyttjas för mätning av gasströmmen. De kan arbeta i en räckvidd av temperaturer och krafter under det att den utnyttjas för att mäta ström av i allmänhet vätskor. Stream mätare av detta slag tillverkas i distinkta storlekar för montering i alla rör av alla mätningar. Gruppering av Flödesmätare kan likaså göras på förutsättningen av kraften försörjning, antingen drivs via elnätet eller elektrisk cell arbetade.

Arbeta med attraktiva meter

Attraktiva Flow Meter marker bort på regeln om elektromagnetisk anstiftan. Den punkt då ett attraktivt område ansluts vinkelrätt mot lagret av strömmen, förbereder det en elektrisk potential skillnad i förhållande till strömmen, vilket mäts genom terminalerna. Attraktiva meter längs dessa linjer består av magneter, katoder och en uppskattning åtgärd. Vätskan kan lika väl leda för att bli tillfrågad elektromagnetiskt. Den inre beläggningen av kanalen förmedla vätskan bör skyddas som ledning av kanalen kan påskynda felaktiga resultat. Elektrokemiska påverkan uppeggade av vätskan i anoderna kan orsaka potentiell kontrast flyter. För att undvika detta måste attraktiva områden kopplas kontinuerligt vilket antyder att elektromagneter användas i stället för ständiga magneter.

Drift under varierande förhållanden

Attraktiva meter är cirka allmänhet vanligtvis utnyttjas Nivåmätare efter baserade differentiella uppskattning prylar. De är ganska exakt och skulle kunna användas som en del av en omfattande variation av operativa temperaturer och krafter. Elektromagnetisk ström mätaren klarar krafter upp till 42 MPa och arbeta i temperaturer så höga som 150 grader Celsius. I fläckar som höga höjder eller fristående områden där det inte kan vara tänkbart att driva en mekanism fungerade elektrisk cell stream meter kommer hjälp. I en perfekt värld en ström mätare kan lika gärna ha anoder som inte påverkas elektrokemiskt av vätskan och kan lika gärna mäta i olika driftsförhållanden. Elektrisk lagringsenhet arbetade mekanismer kan också köra den mekanism för inte mindre än tre år som föregår behöver en förändring av elektrisk cell. Makers kan lika gärna även ge kontor för länge separat fjärrkontroll transport med gadgeten via GPRS eller CMDA anslutning.

Köp från förmodade producenter

Attraktiva ström mätare måste byggas extrem att motstå uppseendeväckande uppdateringar i flödet. De kan också ge avläsningar med en liten slip kant. Stora beslutsfattare ger information om mekanismen på plats. I händelse av att du inte är säker på vilken teknik kanske bästa läge din ström uppskattning förutsättning, kan du råd tillverkaren. Den största av de producenter gör stream meter beroende samtliga uppskattning standarder, vilket ger kunderna många alternativ för att uppfylla deras önskemål stream uppskattning. Efter fynd anpassning och administration är en viktig del av inköpet. Bestäm att villkoren tydligt anges i köpa kontraktet.

No comments:

Post a Comment