Pages

Monday 25 February 2013

Vad är volym Nivåmätning?

3D nivå skannrar eller volym uppskattning Engineering är en israelisk förbättring utsetts att mäta volymen av olika material. Det är beroende av akustisk indikator som kommer in damm och mäter materialet, om robust eller pulver, genom att skicka en skylt och bedöma i vilken utsträckning den kommer tillbaka till enheten.En av tester av expansiva skala producerar i olika verksamheter till exempel försörjning, obligationer, kemikalier, plast och suppleanter korrekt utvärdera beståndet så att administrera legitimt hela beredningsprocessen.

Det finns många typer av bodar och andra kanistrar utrymme för distinkta storlekar och former som kontrast i många viktiga aspekter t.ex. molekyl åtgärd molekyl sortera, konstanter dielektriska och himlen är gränsen därifrån. Villkoren inuti utrymmet innehavare och magasin gör uppskattningen processen hårt som de är dammiga, har oförutsägbara ytor egenheter och riskerar att ojämlika fyllning och tömning.Befintlig teknik och deras nackdelar:


De grundläggande tre nyheter upp till denna punkt för att Nivåmätning av robusta material inuti bodar och olika innehavaren mäta materialet bara på en syfte ytan kan därför inte ge tillräckligt felfri mått på normal nivå av materialet. En ytterligare innovation inom detta område subtraherar vikten av en tomrum utrymmet från en fylld hållare. Principen otillräckliga denna innovation är att det är orimligt och behöver ett konstruerat-in på bördan enheter i förrådshuset.


3D nivå scanner erbjuder en distinkt resultat. Verkstadsindustrin är beroende platta återfall ekon som mäter hela ytan av ämnet och inte bara en oregelbunden fokus. Skannern inte bara mäter nivån av ämnet och ändå volymen och massan av ämnet. Ramen använder en utställning av bar-före det skickar platta återfall beats från materialet i hållaren. Indikatorn undersöks av gadgeten och producerar 3-dimensionell visualisering av materialets yta visade på en fjärrskärm.


Den spelar punkten skannern är att den kan mäta någon form av material, det är inte begränsad till bara en typ som många olika sensorer och skannrar i branschen. Som sagt tidigare, mäter inte bara anordningen nivån av ämnet och ändå volymen och massan. En annan omisskännlig preferens är att mekanismen kan mäta substansen i distinkta naturliga förutsättningar till exempel dammiga förhållanden. Skannern kan stå till tjänst för särskiljande företag som innefattar näring industrin, plastindustrin, bio livet industrin och det är bara toppen av isberget.

No comments:

Post a Comment